Elképesztő változás! Másfél hónap alatt 10 kilótól szabadult meg Hadas Kriszta - Fotó

fotó fogyás riporter Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hadas Kriszta riporter 49 évesen vágott bele az életmódváltásba, aminek köszönhetően másfél hónap alatt már 10 kilótól szabadult meg. 

Hadas Kriszta az évek óta halogatott életmódváltást mini-sztrokja és az egyik fülére történő megsüketülés után végre elkezdte.

"Valójában csak rinyáltam arról, hogy 'jaj, le kéne fogyni" - vallotta be a Best Magazinnak Kriszta.

Úgy döntött, hogy jobban odafigyel az egészségére és megszabadul a súlyfeleslegétől. A riporter ketogén diétába fogott, amely szigorú szabályok betartását követeli tőle.

"Azt hittem, sokkal nehezebb dolgom lesz a fogyással, de valójában csak elkezdeni volt nehéz, főleg fejben. (...) Ha az ember ketózissal szeretne lefogyni, akkor szigorúan be kell tartania a szabályokat" - mesélte a riporter.

Kriszta 81 kiló volt az életmódváltás előtt, az elmúlt másfél hónapban már 10 kilótól megszabadult. Nem szeretne sokáig diétázni, pusztán néhány kiló választja el a célig.

"Nem folytathatom sokáig ezt a diétát, mert az sem egészséges, ha hosszan sanyargatom magam. További 5 kilót akarok leadni, nem többet"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.