Kiderült! Ezért tört ki valójában a balhé Katalin hercegné és Meghan között

Forrás: twitter.com/royalfamily -
esküvő balhé konfliktus Kate Middleton Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híradások arról szóltak, hogy Kate Middleton Meghan Markle és Harry herceg esküvője előtt a koszorúslány ruhák miatt fakadt sírva, ám Sussex hercegnője Oprah Winfreynek adott interjújában az ellenkezőjét állította.

Meghan megragadta az alkalmat az Oprah-interjú folyamán, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba: nem ő siratta meg sógornőjét, Kate Middleton-t, hanem fordítva történt a dolog. Sussex hercegnőjének és a Cambridge-i hercegnőnek a 2018 májusában megrendezett királyi esküvő előtt volt nézeteltérése a koszorúslány ruhák miatt. Meghan nem akart belemenni a részletekbe, mivel Katalin végül bocsánatot kért tőle - írja a Daily Star.

A 2018-as királyi esküvőn Katalin lánya, Charlotte hercegnő volt az egyik koszorúslány Meghan keresztlányai, Rylan és Remi Litt, valamint Harry herceg keresztlányai, Zalie Warren és Florence van Cutsem mellett. A ruhapróbára annak az évnek a novemberében került sor, és a bennfentesek azt állították, hogy Meghan elvárása már túlságosan sok volt Katalin hercegné számára.

Harry herceg, Meghan Markle, esküvő, hivatalos fotó Forrás: twitter.com/royalfamily

A forrás azt állította, hogy Meghan és Kate azért akadt ki, mert Charlotte hercegnő ruhája nem passzolt rá,így további próbákat kellett szervezni. Katalin akkoriban hozta világra harmadik gyermekét, így meglehetősen érzékeny volt.

Valamennyi lány fehér ruhát viselt, virágos fejpántokkal és fehér bőr cipővel. A két sógornő állítólag azon is összeveszett, hogy viseljenek-e harisnyát a koszorúslányok. Katalin hercegné a protokoll miatt ragaszkodott volna hozzá, míg Meghan eltekintett volna tőle.

Meghan így nyilatkozott az ügyről Oprah-nak:

Meghant nagyon meglepte, hogy a sajtó őt hibáztatta az eset miatt, hisz mindenki tudta a királyi családban, hogy az ellenkezője történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.