Tragédia: 29 éves ápolónő vesztette életét, traumás agysérülést szenvedett egy motorbalesetben

Forrás: MTI/Donka Ferenc -
motorbaleset halál gyász tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 29 éves ápoló, Chelsea Hobbs motorbalesetben hunyt el 8 évvel azután, hogy a barátja szintén közúti balesetben vesztette életét, frontálisan ütközött egy egy ittas sofőrrel..

Chelsea Hobbs ápoló lett, miután barátja 2012-ben frontális motorbalesetben hunyt el. A sors fintora, hogy 8 évre rá a lány is motorbalesetben halt meg.

Egy munkaszüneti napon Chelsea elvitte Honda motorkerékpárját egy útra, amikor is valami miatt erősen fékeznie kellett. A gyors fékezés miatt a motorkerékpár előre lendült, majd felborult és 35 métert csúszott, amíg megállt. A lányt azonnal kórházba szállították, de traumás agysérülése miatt már nem tudtak rajta segíteni - írja a Daily Star.

Motorbaleset illusztráció Forrás: MTI/Donka Ferenc

A családot nagyon megviselte a fiatal lány halála. Édesanyja elmesélte, hogy Chelsea apja nagy motoros, ezért lánya már kicsi kora óra rajongott a motorokért. A lány a Royal London kórházban dolgozott, az élvonalban küzdött a betegek életéért, amióta elkezdődött a világjárvány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.