Exatlon Hungary: Zsófi a biztos párbajozó: "Tudtam, hogy nem volt elég erős a teljesítményem"

Bálint Zsófi párbaj Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary tegnap esti végjátékában az előny ellenére a Kihívók kerültek ki vesztesként, így a kék közül fog ma hazamenni valaki. Közülük Zsófi ma biztosan párbajozni fog, az ő ellenfelét Bálint jelöli majd ki.

A Kihívók csapatatának tagja, Farkas Zsófi lesz a ma esti biztos párbajozó az Exatlon Hungary versenyében.

"Mindenki próbálja fejben tartani a statisztikáját, és tudtam, hogy nem volt elég erős a teljesítményem. Nem mondom, hogy várom, de állok elébe! Igyekszem kihozni majd magamból mindent" - nyilatkozta a végjáték után a kék csapat tagja, Zsófi.

Zsófi azt is elárulta, kivel párbajozna szívesen.

"Ez egy nehéz kérdés, talán Grétivel lenne a legjobb, hiszen egyszerre érkeztünk, és így egyenlőbb esélyekkel indulhatnánk. Vivi ellen nem szívesen mennék, mert ő került hozzám a legközelebb. Dóri és Anna viszont nagyon erős versenyzők, így velük sem futnék szívesen"

- mondta a lány.

Bálint a ma esti párbaj előtt rutinos szerepet tölt be, ugyanis ő dönti el, ki lesz Zsófi ellenfele.

"Szeretném tartani magam a fair play-hez és sportszerű döntést hozni. Nem küldeném ki a legerősebb játékost a leggyengébb ellen" -

magyarázta Bálint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.