Tegnap futótűzként járta be a sajtót, hogy Jennifer Lopez és párja, Alex Rodriguez felbontotta az eljegyzését, miután a férfi megcsalta a dívát.

A People magazin szerint azonban nem végleges a szakítás, a pár még dolgozik a kapcsolatukon. A magazin azt írja, hogy Jennifer Lopez és Alex Rodriguez  közös közleményben jelentették, hogy együtt maradnak.

"Dolgoznunk kell pár dolgon" 

- nyilatkozta a sztárpáros.

Egy meg nem nevezett forrás szerint osem szakítottak hivatalosan:

"Soha nem szakítottak hivatalosan, igaz beszéltek róla, de még mindig együtt vannak. Nehéz időszakon vannak túl. De nem szakítottak"

Jennifer Lopez és Alex RodriguezForrás: JR for Time Magazine

A forrás azt is hozzátette, hogy a múlt hónapban felmerült spekuláció, miszerint Rodrigueznek viszonya volt Madison LeCroy-jal, egyáltalán nem volt hatással a pár kapcsolatára. 

"Jennifer a Dominikai Köztársaságban dolgozik, Alex pedig Miamiban, ezért nehéz találkozniuk, főleg így a COVID és a karantén idején, de megpróbálnak együtt maradni."

- tette hozzá a forrás. Egy másik bennfentes is azt állítja, hogy a kettőjük közötti válságot nem egy harmadik fél okozza. A pár közleménye órákkal azután történt, hogy több forrás is megerősítette, hogy az álompár szakított. Jennifer Lopez már hónapokkal ezelőtt nyilatkozott arról, hogy veszélybe került a kapcsolatuk a pandémia alatt, ezért szakemberhez fordultak.