Mégsem szakítottak Jennifer Lopezék?

Forrás: JR for Time Magazine
Forrás: JR for Time Magazine -
békülés megcsalás szakítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap futótűzként járta be a sajtót, hogy Jennifer Lopez és párja, Alex Rodriguez felbontotta az eljegyzését, miután a férfi megcsalta a dívát.

A People magazin szerint azonban nem végleges a szakítás, a pár még dolgozik a kapcsolatukon. A magazin azt írja, hogy Jennifer Lopez és Alex Rodriguez közös közleményben jelentették, hogy együtt maradnak.

- nyilatkozta a sztárpáros.

Egy meg nem nevezett forrás szerint osem szakítottak hivatalosan:

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez Forrás: JR for Time Magazine

A forrás azt is hozzátette, hogy a múlt hónapban felmerült spekuláció, miszerint Rodrigueznek viszonya volt Madison LeCroy-jal, egyáltalán nem volt hatással a pár kapcsolatára.

- tette hozzá a forrás. Egy másik bennfentes is azt állítja, hogy a kettőjük közötti válságot nem egy harmadik fél okozza. A pár közleménye órákkal azután történt, hogy több forrás is megerősítette, hogy az álompár szakított. Jennifer Lopez már hónapokkal ezelőtt nyilatkozott arról, hogy veszélybe került a kapcsolatuk a pandémia alatt, ezért szakemberhez fordultak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.