A rákbeteg édesapa két nappal gyermeke születése után hunyt el. A koraszülésnek köszönheti, hogy átölelhette kislányát.

Az angol Jamie Hunter akkor tudta meg, hogy gyógyíthatatlan rákbeteg, amikor felesége, Beccy már terhes volt. A hír természetesen lesújotta a párt, de a férfi igyekezett legalább kislánya születését "megvárni".

A szülés idő előtt indult meg, olyan, mintha a kis Harper-May érezte volna, hogy édesapját el fogja ragadni a betegség. A koraszülésnek köszönhető ugyanis, hogy apa és lánya találkozhattak, és együtt tölthettek két csodás napot, Jamie ugyanis két nappal a szülés után elhunyt.

Azóta eltelt 10 hónap,Beccy pedig párhuzamosan próbál egyedülálló anyaként helytállni, és feldolgozni férje targikus elvesztését.

Legalább találkoztak, és sok emlékünk, fotónk lehet azokról a pillanatokról. Egyáltalán nem számítottam arra, hogy mindez ilyen gyorsan bekövetkezik majd. Úgy tűnt, hogy jól van, de másnap, amikor hazajöttünk, hirtelen romlani kezdett az állapota. Úgy tűnt, mintha a lánya születése után feladta volna a harcot, mintha csak azért tartott volna ki, hogy láthassa őt – mesélte a Birmingham Live lapnak Beccy, aki így hat gyermekkel maradt magára.