Hamarosan kiderül, ki lesz Pécsi Ildikó vagyonának örököse

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
örökség vagyon Pécsi Ildikó Szűcs Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a tavaly december elhunyt Pécsi Ildikó jelentős vagyont hagyott hátra: beletartozik a Cseppkő utcai lakás, amiben sokáig az unokája, Csabika lakott, négy nagy telek Gödöllőn, valamint egy családi ház a színésznő imádott kertjével. Nemsokára kiderül, hogy ki lesz a hatalmas vagyon örököse.

A gödöllői ház körül mostanában nagy a mozgás, többször láttak a szomszédok feltűnni egy-egy bútorszállító kisteherautót. Többeket érdekel, mi lesz a gödöllői ház sorsa, mindenesetre úgy tűnik, hogy a színésznő fia, Szűcs Csaba kezd megválni édesanyja tárgyaitól.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A Kossuth-díjas színésznő több titkos végrendeletet is készített. Az első az ügyvédjénél, dr. Magyar Györgynél van, azonban később, nem sokkal a halála előtt Ildikó újra rendelkezett.

Bár a koronavírus-járvány miatt jelenleg minden bírósági intézkedés, így a hagyatéki tárgyalás is szünetel, hamarosan kiderül, hogy ki fogja örökölni Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos mesés vagyonát - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.