Kiderült, melyik hollywoodi sztárnak írt Diana hercegné levelet - ez állt benne

Forrás: Getty Images/1983 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
Diana hercegné Burt Reynolds önéletrajzi könyv levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-díjas amerikai színész, Burt Reynolds 2015-ben kiadott önéletrajzi könyvében arról ír, hogy Diana hercegnétől kapott köszönőlevelet. Ezt a könyvet olvasva sokan nem akarták elhinni neki, mert senki nem tudott a levélről. Most azonban kiderült, hogy a hír igaz.

Burt Reynolds életrajzi könyvében azt írta, hogy a hercegné köszönőlevelelet küldött neki, amelyben háláját fejezte ki a színész felé, miután elvált feleségétől.

A válásuk ugyanis akkora figyelmet kapott, hogy végre nem a hercegné magánéletével volt elfoglalva a sajtó.

Ezt akkor a színésznek senki nem hitte el.

Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle

Burt Reynolds egykori felesége, Loni Anderson nemrég erősítette meg a hírt, miszerint Diana hercegné valóban köszönőlevelet írt 1993-ban Burt Reynoldsnak, a színész ezt meg is mutatta neki.

Állítólag Dianának már magyon elege volt abból, hogy mindenhol az ő és Károly herceg válásáról lehetett olvasni, mikor Reynolds válása kiderült, rövid időre felélegezhetett - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.