Molnár Andi kutyája miatt aggódik: beavatkozáson esett át kedvence

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Molnár Andi kutya beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Andi kutyája egy rutinbeavatkozásnak számító ivartalanításon esett át, a táncosnő ennek elenére természetesen aggódik kedvence felépüléséért. 

"Kis Boriszommal már »csak« a gyors gyógyulásra kell koncentrálni" - kezdte Andi Instagram-oldalán a bejegyzést. A kutyát ivartalanították, a beavatkozással nem véletlenül vártak a kedvenc egyéves koráig, az azonban nem volt kérdés számukra, hogy el fogják végeztetni a beavatkozást.

Molnár Andi kutyájáért aggódik Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Most lett egyéves Borisz és eddig alapos megfontolásból vártunk az ivartalanítással. De eljött az idő, mert nem akarjuk hogy elkezdjen jelölni, szukák után szökdösni, dominálgatni, hágni, kesőbb pedig az ivarszervi megbetegedéseket nagyobb valószínűséggel el tudjuk kerülni.

Hát így vagyunk. Kb.8-9 öltéssel, két mogyoróval kevesebbel. Borisz még mindig kába, reméljük napok kérdése és újra beveheti az erdőt, mezőt a kis bandájával" - írta Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.