Reagált volt párja vádjaira Nagy László szerelme: kiderült, szerepelt-e pornófilmben

erotikus munka Nagy László szerelem Sónyák Szilvia vádak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, hatalmas bomaként robbant a hír, hogy Nagy László világklasszis kézilabdázó közösségi oldalán mutatta meg új barátnőjét, a fitneszmodell Sónyák Szilviát, akiről volt párja, Vermes Krisztián azt állítja, hogy korábban szexmunkából tartotta fenn magát. Szilvi most reagált az őt ért vádakra.

Sónyák Szilviáról volt párja, gyermeke édesapja, Vermes Krisztián azt állítja, hogy a fitneszmodell korábban pornósztár volt, illetve több alkalommal is megcsalta őt a kapcsolatuk alatt.

Szilvi eddig nem reagált a durva vádakra, azonban a Tények Plusz pénteki adásában megtörte a csendt és exkluzív videóban reagált az elmúlt napok eseményeire.

"Bíróságra jártunk négy évig, és ő ugyanezt eljátszotta ott is, úgyhogy meg sem lepődtem ezen, hogy ő ezt a fajta kommunikációt választotta.

Húszéves voltam, most meg harminchat éves érett anya vagyok és nő, nem gondolom, hogy a szememre lehet hányni, amit csináltam"

- utal az interjúban playmate múltjára az édesanya.

Az erotika kiállításon készült fedetlen melles fotóról is kifejtette a véleményét.

"Nem léptem fel többször, csak playmate-ként ki kellett menni és autogramokat adni. Ennyi. Az, hogy megmutattam a cicimet... Nem tudom máshogy kifejezni, ha elmegyek egy nudista strandra, nem tudom, mennyivel jobb...?!

Soha életemben nem szerepeltem pornófilmben és nem is tervezem!

Az, hogy a playmate-ség vetkőzéssel jár, az benne van. De azt, hogy erotikus filmekben szerepeltem, cáfolom, mert ilyen nem volt és nem is lesz!" - jelentette ki határozottan Szilvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.