Gergely Róbert: "Bajban vagyok, mert nem látom a fényt az alagút végén"

Forrás: FEM3 Café -
munka Gergely Róbert koronavírus remény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergely Róbert számára sem egyszerű a jelenlegi időszak, a koronavírus miatt hosszú ideje nincsen egyetlen terep sem számára, ahol fel tudna lépni, ami miatt anyagilag is szorult helyzetbe került. 

Gergely Róbert képtelen optimistán látni a jelenlegi időszakot, egyre nehezebb számára talpon maradni úgy, hogy gyakorlatilag sehol nem tud fellépni. Ahogyan már korábban beszámoltunk róla, jelenleg lángosfutárként keresi a kenyerét.

"Azt tudom mondani, hogy bajban vagyok. Bajban vagyok, mert nem látom a fényt az alagút végén. A Gergely Theáter streamelt előadásaira nincs nagy közönség, mert mi egy utazószínház vagyunk. Nincs terepem, ahol megnyilvánulhatok"

- magyarázta a Metropolnak az énekes.

Gergely Róbert nehéz helyzetben van Forrás: Origo

Csak abban bízik, hogy augusztus 8-án megtarthatja a 30 éves jubileumi kocertjét Budapesten, ahol a fia ülne a dobok mögött, az ő édesanyja, Tallós Andrea pedig szintén színpadra állna.

"Ehhez a koncerthez már minden készen áll, így remélem, nem kell elhalasztanunk" - reménykedik Gergely Róbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.