Teljesen felismerhetetlen a híres színésznő: így nézett ki orrműtéte előtt - Fotó

plasztikai műtét fotó orrműtét Priyanka Chopra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram oldalán osztott meg egy fiatalkori képet Priyanka Chopra, melyen még egészen máshogy nézett ki, mint napjainkban. 

Nick Jonas 38 éves felesége memoárjában osztotta meg, hogy polipektómia miatt orrműtétre volt szüksége, mely drasztikusan megváltoztatta kinézetét, és szülőföldjén, Indiában viccek tárgyává is vált emiatt - írja a Daily Mail.

A sztár épp akkor került be a szépségversenyek világába, viszont az orrműtétje miatt, ami nem sikerült túl jól, sok gúnyolódó kommentet kapott, páran "Plasztik Choprának" is csúfolták emiatt.

A színésznő orrüregében jóindulatú daganatot észlelt, amelynek eltávolításához műtétre volt szükség. A polipektómiai rutin műtétnek hangzott, de sajnos mégsem volt az. A sztár orrhídja megsérült a műtét során és összeomlott.

A műtétnek köszönhetően még a munkáját is elveszítette és lelkileg is nagyon megviselte az eset. Azóta több korrekciós műtéten esett át és megszokta új arcát.

Priyanka Chopra Jonas és Nick Jonas Forrás: WireImage/2020 Steve Granitz/Steve Granitz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.