A negatív kritikák ellenére is büszke 49 cm-es bicepszére a világbajnok súlyemelőnő - Fotók

bicepsz támadások súlyemelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nataliya Kuznyecova női erőemelő bicepszének átmérője 49 cm, amire nagyon büszke, még annak ellenére is, hogy rengeteg negatív megjegyzést kap a külseje miatt. 

Nataliya Kuznyecova világbajnok női erőemelő büszke bicepszére, annak ellenére is, hogy sokan úgy gondolják, hogy teljesen elveszítette nőiességét.

Nataliya a legerősebb és a leghíresebb női testépítőnek vallja magát, a 29 éves sportoló olyan eredményeket tudhat magáénak, ami miatt joggal állítja az előbbieket magáról. Több világ- és nemzetközi rekordot is tart fekvenyomásban, felhúzásban.

Az Instagram-oldalát több, mint 672 ezer rajongó követi, ahol rengeteg fotót oszt meg magáról.

Ahhoz már hozzászokott, hogy állandóan megbámulják egyedi külseje miatt és azzal is tisztában van, hogy nem mindenkinek tetszik rendkívül erős és izmos külseje. Sok negatív megjegyzést kap, miszerint már túllépett egy határon és eltűntek a nőies vonásai, de ő ezekkel nem foglalkozik - írja a Daily Star.

Sokkal inkább arra szeretné buzdítani az embereket külsejével, hogy ők is fogadják el és szeressék saját magukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.