Liptai Claudia elárulta, hogyan indult a karrierje: "ez most nem sikerült"

elutasítás sztori Liptai Claudia karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető, Liptai Claudia meglepő őszinteséggel vallott karrierje kezdeti időszakáról és arról, hogy nem indult minden zökkenőmentesen a számára.

Liptai Claudiát elsőként Árpa Attila kereste meg azzal a lehetőséggel, hogy menjen el élete első televíziós castingjára. Bár a casting nem sikerült, nem sokkal utána felkérték, hogy szerepeljen a 'Csíííz' című műsorban, amely után már nem volt megállás, egymást érték az újabb feladatok.

"Abban az időben olyan arcok is feltűntek a televízióban, akik korábban ismeretlenek voltak. Egyszer csak ott voltak, ahogy én is.

Liptai Claudia karrierje nem indult zökkenőmentesen TV2

Engem Árpa Attila hívott el az első TV-s castingra. Együtt jártunk főiskolára, ő producernek, én színésznek tanultam. A casting után jelezték, hogy ez most nem sikerült. Aztán később mégis felhívtak, bekerültem a 'Csíííz'-be Koltai Róberttel, Beleznay Endrével és Magyar Attilával. Akkor egészen más volt a televíziózás"

- emlékezett vissza Claudia az Édes Kettesben a Sláger Fm műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.