Egy házas nő óránként 80 dollárt fizet egy profi ölelőnek, hogy magához ölelje, amíg férje távol van. Ez elsőre furának tűnhet, de férje egyáltalán nem bánja.

Mivel Saskia férje gyakran távol van, hogy színészi karrierjét folytassa New Yorkban, ezért a feleség hivatásos ölelőknek fizet azért, hogy megkapja azt az emberi érintést és gyengédséget, ami férje távollétében nagyon hiányzik neki - írja a Lad Bible.

"Sokan azt gondolnák, ez furcsa, hogy fizetek egy ilyen szolgáltatásért, hisz férjnél vagyok. De engem nem igazán érdekel, hogy ki mit gondol. Szeretem a gyengédséget és szeretem azt, ahogy ez a testemre van. 99 százalékban biztos vagyok benne, hogy a férjem nem féltékeny az ölelésre, mindig bejelentkezem nála és beszélünk erről. Sokkal inkább védelmező, mint féltékeny, neki az számít, hogy biztonságban legyek"

- nyilatkozta Saskia.

ölelésForrás: Shutterstock

Férje felesége mellé állt, ő nem érzi, hogy a fizetős ölelés veszélyeztetné monogám kapcsolatukat.

"Saskia szereti az érintést, nagyon jól érzi magát más emberek mellett és nagyon érzelmes. Amikor együtt vagyunk, állandóan ölelkezünk, ezért megértsem, miért van szüksége neki a testi kontaktusra"  

- nyilatkozta a férj, Arthur.

Ami a profi ölelőt illeti, azt mondja, hogy az ölelgetés jelenleg jobb üzlet, mint valaha. Hetente 200 kérést kap speciális szolgáltatásaira a weboldalán keresztül, férfiaktól és nőktől egyaránt.