VV Zsuzsu ajánlatot tett Alekosznak - nem is akármilyet: "Kopogtathat a kismicsodám ajtaján"

Forrás: TV2 -
házasság szerelem Alekosz VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen történet látott napvilágot Alekosz magánéletéről: lehet, hogy megtalálta az embert, akit keresett? 

Alekosz nem titkoltan feleség kereső túrára indult, hiszen az egykori villalakó már nagyon szeretne megállapodni, és boldogan élni, amíg meg nem... Nincsenek nagy elvárásai, az illető csupán legyen nagyon szép és házias. Alekosz nyilvánosan bejelentette, mire készül, hátha így nagyobb eséllyel találja meg a párját. Ezt követően jelentkezett VV Zsuzsu, de arra, amit írt, senki nem volt felkészülve:

"Üzenem Alekosznak, hogy keressen meg! Ha tényleg feleséget keres és van még elég pénze, akkor kopogtathat a kismicsodám ajtaján. Közös gyerekkel nagy pénzeket szakíthatunk majd. Ha már elcsórósodott, akkor tárgytalan."

Sztárok legviccesebb kijelentései Alekosz Forrás: TV2

Alekosz már válaszolt is a fiatal nő ajánlatára: elmondta, mindigis szépnek tartotta Zsuzsut, és örül neki, hogy ezúttal nem neki kell törnie magát egy kapcsolatért:

"Zsuzsannát mindig is egy szemrevaló hölgynek tartottam, érdekel a lehetőség. Az külön örömmel tölt el, hogy ez alkalommal nem nekem kellett kezdeményeznem, most én vagyok a sötét figura a sakktáblán, aki vár a megfelelő alkalomra. Remélem, Zsuzsannának komolyak a szándékai és ír nekem" - mondta Alekosz a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.