Sosem láthatta legkisebb, hetedik gyermekét az elhunyt édesanya: gyűjtést szerveznek a családnak

Forrás: Shutterstock -
halál gyűjtés tragédia koronavírus altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus hirtelenséggel elhunyt édesanya legkisebb gyermekét egy pillanatra sem ölelhette magához, mert a kisbaba születésekor már mélyaltatásban volt.

Egy Eger környéki, hétgyermekes anyuka elkapta a koronavírust. Állapota súlyossá vált ,ezért császármetszéssel szülte meg hetedik gyermekét, majd lélegeztetőgépre került és életét vesztette. A pár napos kisfiú már sosem láthatja édesanyját - adta hírül a Baptista Szeretetszolgálat. A szervezet várja a nagylelkű adományozók segítségét.

A gyermekek édesapjának, Zsoltnak egyedül kell ellátnia hét gyermekét, és valahogy meg kell birkóznia azzal is, hogy feleségét már sosem láthatja.

"Bevallom, még fel sem fogtam igazán, ami velünk történt"

- mondta Zsolt.

"Olyan, mint egy rémálom, mert hiába imádtam mindennél jobban a feleségemet és ordítani tudnék a fájdalomtól, amelyet a hiánya okoz, a gyerekek miatt tartani kell magam"

- nyilatkozta a gyermekek édesapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.