Egy napon szülte meg gyermekeit az édesanya, aki terhesen lett terhes

rendellenesség terhesség gyermekek terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rebecca Roberts egy azon napon adott életet két gyermekének, akik nem ugyanazon a napon fogantak meg, több hetes korkülönbséggel jöttek világra. 

Rebecca Roberts már állapotos volt kisfiával, amikor

a 12. heti ultrahangon kiderült, hogy van egy jóval fiatalabb magzat is fejlődik a fia mellett.

Az akkor már egy gyermeket nevelő édesanya teljesen ledöbbent, de az orvosok elmagyarázták neki, hogy nagyon ritkán, de lehetséges terhesen is teherbe esni. Azonban az orvosok arra is felhívták a kismama figyelmét, hogy

ez a helyzet veszélyt is hordoz magával, ugyanis az esetek nagyobb százalékában az egyik baba nem éli túl a szülést.

Azonban a két pici, Noah és Rosalie szerencsére egészségesen jött a világra. Mivel Rosalie koraszülött volt, ő 95 napot töltött kórházban a születése után, de most már ő is otthon van a családdal - írja a Metro.

Először a szülők alig akarták elhinni, hogy két gyermekük fog születni, a férjben csak akkor tudatosult, amikor meglátta két újszülött gyermekét.

"Azt sem tudták megállapítani az orvosok, hogy Rosalie kisfiú vagy kislány lesz. Gyakorlatilag akkor tudtuk meg, amikor már megszületett" - mesélte az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.