Védd a tüdőd PH csökkentett illóolajjal: ezeket érdemes használni

illóolaj védelem tüdő koronavírus vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az illóolajok számtalan betegség leküzdésében a segítségünkre lehetnek, a pH csökkentett olajok pedig akár a tüdőnk védelmében is alkalmazhatóak, hiszen a covid19 vírusnak szervezetünk saját enzimjeire van ahhoz szüksége, hogy kárt tehessen a tüdőben. Ezt segíthet kiküszöbölni a pH csökkentett illóolaj.

Citrusfélék, eukaliptusz, gerániumolaj és fahéjolaj: ezekkel az illóolajokkal tehetünk azért, hogy elkerüljük a betegségeket.

-mondta Dr. Baráth Gábor.

"Arról van szó, hogy amikor a vírus lejut a tüdőnyálkahártyához, ott a vírusnak szüksége van ahhoz, hogy bejuttassa az RNS-ét a sejtünkbe. Ehhez a mi enzimünket használja, és ezt az enzimet gyengíti, ha savas környezetet biztosítunk a tüdőbe"

-magyarázta az ügyvezető, aki szerint az olajakat nem csak akkor érdemes használni, amikor nagyon beteg, de megelőzés céljából is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.