Dancs Annamari énekesnő, aki szólóénekesi pályafutása mellett a komolyzenében is nagy sikereket ért el, ragyog a boldogságtól. 

Dancs Annamari nemrég töltötte be a negyvenet és szebb és boldogabb, mint valaha. Nem véletlen, hisz véleménye szerint, ha egy nő boldog párkapcsolatban él és harmonikus élete van, az látszik az arcán.

Volt, amikor 48 kilós voltam, nagyon-nagyon szépre voltam sminkelve, de nagyon látszott a szememen, hogy boldogtalan vagyok és meg vagyok törve. Most bevallom hősiesen, éppen öt kiló boldogság van rajtam. Minden nap mozgok, a gyerek mellett ez kötelező is. Ő a legjobb fitneszedzőm. Minden nap rollerezünk, biciklizünk, vagy síelünk száraz pályán" – részletezte az énekesnő a Székelyhon TV online műsorában.

Dancs AnnamariForrás: Dancs Annamari Hivatalos Oldal / FB

Annamari életét is megváltoztatta a koronavírus, számos terve meghiúsult, de ő mégsem bánja, mert így legalább több ideje maradt gyermekére és saját projektjeire: videót forgatott, saját gyermekalbumot adott ki. Tisztában van vele, hogy a világ már sosem lesz olyan, amilyen volt és el kell fogadni az új játékszabályokat. Az ember csak így lehet boldog.