Phil Collins exe szerint a zenész képtelen alkohol nélkül élni

Phil Collins alkohol függőség zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Phil Collins és volt felesége, Orianne Cevey képtelenek békében elválni egymástól, állandóan botrányoktól hangos az életük. Legutóbb a zenész exe azt állította Collinsról, hogy az alkohol rabja és többek között emiatt is hagyta el őt. 

A Genesis legendás zenésze, Phil Collins 2006-ban vált el a feleségétől, Orianne Cevey-től, majd 10 évvel később 2016-ban újra összejöttek, majd 3 évvel később botrányba fulladt a szakításuk. Orianne ugyanis titokban férjhez ment 31 éves szeretőjéhez, Thomas Bates-hez. A nő szerint Collins a depressziója és súlyos alkoholizmusa miatt nem tudta tovább elviselni.

"Úgy éreztem, mintha csapdába estem volna egy aranyketrecben. Amikor valaki depressziós, nagyon nehéz segíteni rajta. Akármennyire szereti is az ember a másikat, hogyan tudna kitartani mellette a végletekig? Az évek során ez teljesen felőrölt. Külön hálószobánk volt, és egy idő után más férfiak felé fordulta" - nyilatkozta Orianne.

Ex felesége szerint Phil Collins az alkohol rabja Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West

Cevey állítása szerint a zenész a legtöbbször már reggel vodkával indította a napot, előfordult, hogy a gyerekek előtt esett össze, annyira részeg volt.

"Magányos voltam mellette, ő pedig gyűlölt mindenkit, nem lehetett rávenni, hogy emberek közé menjen, helyette mindennap piált"

- mondta a Sunnak az asszony.

Korábban is megvádolta már az ex feleség a zenészt, elárulta, hogy volt rá példa, hogy egy évig nem fürdött és nem mosott fogat, emberek közé egyáltalán nem járt és szexuálisan sem tudta őt kielégíteni.

"Trágár, botrányos és etikátlan állítások ezek, nyilvánvalóan hamisak és durván túlzóak" - nyilatkozta akkor Collins ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.