Dave Anica 19 évesen még hajléktalan volt és egy szendvicset se tudott venni magának. Ma már viszont ünnepelt TikTok és Instagram sztár.

Dave Anica hosszú utat járt be, amíg influenszer nem vált belőle. 19 évesen Párizsba költözött, hogy táncolni tanuljon, de gyorsan elfogyott a pénze, így kénytelen volt az utcán aludni. A mélypont az volt a számára, amikor már csak 50 centje maradt és már csak egy sima kiflit tudott venni belőle - írja a The Sun.

"Ez volt életem legfélelmetesebb időszaka, és azt hittem, nem fogok tudni ebből kijönni. Szégyelltem magam és fogalmam se volt, honnan kaphatnék segítséget"

- mesélte Dave, aki akkor határozta el, hogy soha nem többé nem fog ilyen helyzetbe kerülni. A hajléktalan állapot még erősebbé tette és elhatározta, hogy harcolni fog az álmaiért. Hat hónappal később megtörtént az áttörés, Dave kapott egy lehetőség az országos tévében, ahol beindult a táncos karrierje. 

Anyagilag rendbejött, viszont egy térdsérülésnek köszönhetően búcsút kellett vennie a tánctól, így utaskísérőnek állt. 5 évig dolgozott az EasyJet-nek, egészen addig, amíg a koronavírusnak köszönhetően el nem veszítette az állását. Dave azonban nem esett kétségbe, a közösségi média felé fordult. Vicces videókat kezdett felrakni a TikTokra utaskísérői tapasztalatairól, melyek nagy sikert arattak. Jelenleg több, mint 450 ezer követője van és milliókat keres az egykori hajléktalan influenszer.