Pofonegyszerű, zseniális konyhai trükk: ezt kell tenned a már kibontott fagyasztott termékekkel

mélyhűtő trükk fagyasztás visszazárás zacskó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben nagyon sokat bajlódnak azzal, hogyan zárják vissza a mélyhűtőben tárolt fagyaszott termék zacskóját, amelynek tartalmának csak egy részét használták fel, a maradékot viszont biztonságosan vissza szeretnék tenni a hűtőbe. Íme, a legjobb módszer erre. 

A legtöbb fagyasztott árut nagy kiszerelésben lehet megvásárolni a boltokban, amelyet általában több alkalommal használunk fel a főzéseink során. Vannak, akik ilyen esetekben a zacskók visszazárásához csipeszt vagy befőttes gumit használnak, de akkor sincsen probléma, ha az előbbiek közül egyik sincsen kéznél.

Egy fiatal srác, Philip Quinn nagyon kreatív és egyedi ötletet mutat be nekünk, aminek az a lényege, hogy a zacskót felülről kell bevágni pont a közepén, és miután kiöntöttük belőle magunknak a szükséges mennyiséget, a két szélén kapott füleket összekötve stabilan a zacskóban lehet tartani a maradékot, ami így nem ömlik szét a mélyhűtőben.

@philiky

Yess was I am phat but no this want just for me and yes I did add more after #fyp#foodthingz#food#lifehacks#foodhacks#foodfetish#trend#foru

♬ Buss It - Erica Banks

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.