Botrány a szépségversenyen: letépték a győztes fejéről a koronát

korona szépségverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem úgy végződött a szépségverseny Pushpika De Silva számára, mint ahogy remélte. Ugyan megnyerte a Mrs. Srí Lanka címet, de öröme nem tartott sokáig. 

Pushpika De Silva fejére került fel a korona, ezzel elnyerte a Mrs. Srí Lanka címet, de nem birtokolta sokáig. A 2020-as győztes ugyanis abban a pillanatban fellépett a színpadra, elkérte a mikrofont és bejelentette, hogy De Silva valójában elvált nő, így nem nyerhet a versenyen. A tömeg megdöbbent, de hamarosan olyan jelenetnek lehettek szemtanúi, amire még ezután sem számítottak.

Jurie ezt követően letépte De Silva fejéről az aranykoronát. De Silvát kórházba kellett szállítani, mivel komoly sérüléseket okozott a korona letépése. Később Facebook-oldalán a kórházból jelentkezett be, elismerte, hogy férjével külön élnek, de ragaszkodott ahhoz, hogy nem vált el: "Nem vagyok elvált nő."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.