Dráma az Exatlonban: újabb játékos távozott a versenyből - Videó

Exatlon Hungary akadályverseny dráma verseny Kihívók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A végjáték elvesztése után a Kihívók csapatánál került sor párbajra. Az Exatlon Hungaryben ezúttal két fiúnak kellett megküzdenie a versenyben maradásért.

A pénteki medált a biztos párbajozó Kihyvó, Marci zsebelte be, a lányoknál pedig csapattársa, Anna bizonyult a legügyesebbnek. Bálint feladata volt, hogy kijelölje Marci ellenfelét, a választás pedig a legjobb statisztikával rendelkező Csepelre esett, aki három héttel ezelőtt érkezett Dominikára.

A párbajt Marci kezdte, és a fiúk szinte végig fej-fej mellett haladtak. A drámai küzdelmet végül Marci nyerte meg, Csepel pedig távozott a kék csapatból, így egy újabb Kihívó számára ért véget a verseny.

"Kihoztam magamból a maximumot, úgy érzem (...) Kicsit lett volna még benne szerintem több, 2-3 héttel, és akkor lehet, hogy úgy estem volna ki, hogy megtettem mindent, de nem fog bennem tüske maradni, élveztem a verseny minden egyes pillanatát"

-mondta Csepi Gelencsér Timinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.