Hosszú idő után visszatért a képernyőre Marsi Anikó

Forrás: TV2 -
híradós család visszatérés Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó 2020 végén egyik pillanatról a másikra tűnt el a képernyőről. Sokan megijedtek, mi történhetett a népszerű műsorvezetővel, a sajtóosztály azonban mindenkit megnyugtatott, hogy nincs semmi baj, Anikó csak a jól megérdemelt szabadságát tölti.

Marsi Anikó hosszú több hónapos szünet után most kipihenten és vékonyan tért vissza a képernyőkre. Ennek azonban ára van, ugyanis a népszerű műsorvezető hónapok óta férje és fiai nélkül él - írja a Story Magazin.

dancing with the stars 2020 MARSI ANIKÓ Forrás: TV2

Palik László ugyanis éppen az Exatlon 3. évadát forgatja Dominikán, s 13 és 15 éves fiait is magával vitte, így kettészakadt a család és Marsi Anikó egyedül maradt itthon. Bár a műsorvezető röviden meglátogatta családját húsvét előtt az exotikus helyen, munkája miatt nem maradhatott sokáig. Az egyik kiesett versenyző szerint a két fiú jól érzi magát Dominikán, a forgatásokon kívül gyakran együtt látni őket édesapjukkal, akivel a jelek szerint jó a kapcsolatuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.