Nagy port kavart ismét Schobert Norbi nyilatkozata, miszerint a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi.

Norbi kijelentése sok embernél kiverte a biztosítékot, Gáspár Győző sok más sztár mellett keményen visszavágott a fitneszgurunak, míg Schmuck Andor inkább viccet csinált belőle.Majka azonban kiállt Norbi mellett, ezt írta Facebook oldalán:

"Elsők vagyunk halálozási statisztikában... Egy olyan országban, ahol Schobert Norbi a legnagyobb szemét, ha kimondja, hogy dagadtak és lusták az emberek...."

Schobert Norbi 2018Forrás: TV2

 

Norbi Update Low Carb Facebook oldalán köszönte meg a popsztárnak, hogy kiállt mellette és rögtön megragadta az alkalmat, hogy kifejtse, valójában kiforgatta a szavait a média.

A bulvár tálalta, hogy én vágódisznóztam a 100 kg feletti férfiakat. Kamu. Vágódisznóztam a 100 kg feletti sertéseket és azt mondtam nem igaz, hogy a férfi 100 kg felett kezdődik. Ennyi. A férfiasság, a nőiesség nem kiló, centi, vagy pénz kérdése. Lehet valaki 200 kilósan is férfiatlan a tetteivel és lehet valaki tolószékben, 60 kilósan is komoly harcos! Ennyi. Kár kapaszkodni a béna mondásokba. Változtatni kell. Szedje össze magát aki hallja amit mondani akarok. Aki utál az úgyse akarja érteni. Aki szeret az hallja a lényeget."