Friderikusz Sándor meglepő kijelentést tett: "Éppen visszavonulóban vagyok"

Forrás: MTI/Földi Imre -
munka Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor neve évtizedeken át egyet jelentett a magyar beszélgetős showműsorokkal. A legendás tévés most új dobásra készül.

Friderikusz Sándor az egyik kereskedelmi csatornán beszélget ismert magyar sztárokkal, akiket a műsorban egy maszk segítségével meg is öregítenek. A 62 éves riporter maga azonban nem vágyik ilyesmire, hiszen szerinte az idő már megtette a dolgát, d eő ezt nem bánja.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Én úgy érzékelem, hogy éppen visszavonulóban vagyok. (..) Szerintem a televízió elvesztette egykori jelentőségét, legalábbis idehaza" - mondta Friderikusz, aki elárulta, nem szakad el a szakmájától, csupán más platformokon lesz látható és hallható:

"Független műsorszolgáltatásba kezdek, április 29-től beszélgetéseimet – egyelőre hetente egyszer, csütörtök esténként frissítve – a Facebookon és a YouTube-on lehet majd látni, illetve podcast formában meg is lehet hallgatni. (...) Olyan témákat veszek elő és olyan embereket hívok meg, amelyek és akik engem, csakis engem érdekelnek. A kényszerképzetem az, hogy ha valaki vagy valami engem érdekel, az sokakat érdekelhet, főleg azért, ahogy speciálisan én közelítek beszélgetéseim tárgyához és alanyához."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.