Az Oscar-díjas színésznő Twitter bejegyzésében mesélt második randijáról egy férfival, aki pár évvel később megerőszakolta, majd meggyilkolta barátnőjét.

A Twitter felhasználói részt vettek egy népszerű felhívásban, amelyben arra kérték az embereket, hogy meséljenek a legkínosabb randijukról. Patricia Arquette, az 53 éves színésznő úgy döntött, hogy részt vesz a kihívásban és felidézte második találkozását a volt profi gördeszkás férfival, Mark Rogowski-val - írja a People magazin.

Második randi. Profi gördeszkás. Nagyon aranyos. A barátaim barátja. Találkoztunk, de attól, ahogy megcsókolt, kivert a víz. Úgyhogy rossz számot adtam meg neki. Évekkel később meggyilkola a barátnőjét" - írta a színésznő Twitter oldalán.

Patricia Arquette: "Bízz az ösztöneidben!"Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hubert Boesl

Az egyik felhasználó rákérdezett a színésznőnél, mi váltotta ki belőle ezt a rossz érzést, Patricia erre azt válaszolta, hogy aggresszívnek és nagyon dühösnek érezte a férfit. Évekkel később Rogowski bevallotta, hogy 1991 márciusában szexuálisan bántalmazta és meggyilkolta barátnőjét, Jessica Bergstent, a 22 éves modellt. 31 év börtönbüntetésre ítélték emiatt. 

A sztár végül levonta a tanulságot a történetből és mindenkit arra bíztat, hogy bízzon az ösztöneiben!