Súlyos betegséggel küzd Tóth Gabi

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi betegség édesanya pajzsmirigy autoimmun betegség énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő és édesanya egy borzalmas betegséggel él együtt.

Hatalmas vallomást tett Tóth Gabi, az aranytorkú énekesnő. Elárulta, hogy kislánya születése óta egy súlyos autoimmun betegséggel, pajzsmirigy rendellenességgel küzd. Gabi mint mindenről erről is őszintén mesélt a csalad.hu hasábjain olvasható blogbejegyzésében.

Tóth Gabi: "A szülést és szoptatást követően kiderült: a hormonháztartásom felborulásának következtében lett egy autoimmun betegségem." Forrás: Tóth Gabi/Instagram

„Nem említettem korábban, és semmilyen interjúban nem hangzott el, hogy a szülést és szoptatást követően kiderült: a hormonháztartásom felborulásának következtében lett egy autoimmun betegségem, aminek a neve Hashimoto. Ez egy pajzsmirigybetegség, ami autoimmun gyulladást indít el, ezzel károsítva a pajzsmirigyet, alulműködéshez, ritkábban túlműködéshez vezethet. Egyelőre nálam az utóbbi van, de ez az esetek többségében egyszer csak megfordul"

– írta blogbejegyzésében Tóth Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.