Válása után 1 hónappal újra rátalált a szerelem a világsztárra

Forrás: Instagram / adele -
párkapcsolat szerelem Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele és férje, Simon Konecki két év huzavona után váltak el 2021 márciusában. A pletykák szerint a híres énekesnőre már rá is talált az új szerelem egy gyerekkori barát személyében. 

Felreppentek a pletykák, miszerint Adele összejött a hollywoodi sztárral, Bradley Cooperrel, miután közös barátjuk, Lady Gaga bemutatta őket egymásnak. A bennfenntesek azonban azt állítják, hogy az énekesnőben, aki egy hónapja vált el véglegesen férjétől, egy gyermekkori barátja iránt lobbant fel a szerelem - írja a Closer magazin.

Adele Forrás: Instagram / adele

A románc állítólag tavaly kezdődött, miközben Adele otthon volt Londonban, miután a járványügyi korlátozásokat enyhítették. Egy közös haverokkal eltöltött, zavarba ejtő éjszaka után váratlan fordulatot vett Adele és gyermekkori ismerőse barátsága, miután mindketten rájöttek, hogy többet éreznek egymás iránt.

- állítja egy közös ismerős. Az énekesnő állítólag nagyon boldog, hogy valaki olyannal van együtt, aki távol van a reflektorfénytől, mivel magánéletét mindig is szerette diszkréten kezelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.