Demcsák Zsuzsa meztelen Szebeni István részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető elárulta, egyszer kellemetlen helyzetbe került az egyik reggeli műsor kitelepülésén. Demcsák Zsuzsa ugyanis egy meztelen férfit pillantott meg a háttérben miközben ment az élő adás.

A műsorvezetők már csak tudják, hogy gyakran adódnak kínos pillanatok élő adásban. Demcsák Zsuzsa a Life TV Bréking című műsorában mesélt arról, nem volt könnyű helyzetben, amikor az egyik reggeli műsor kitelepülésén éppen egy komoly témáról beszélgetett az interjúalanyával, amikor meglátott nem messze egy anyaszült meztelen férfit, aki ráadásul hosszú percekig mutogatta magát.

Demcsák Zsuzsa élő adásban pillantott meg egy meztelen férfit a háttérben. Forrás: Demcsák Zsuzsa / Instagram

Szebeni István pedig elmesélte, ő a híradóban élt át kínos perceket, amikor részeg kollégája elesett egy kábelben. Majd az ő asztalába kapaszkodva igyekezett felhúzni magát, miközben a műsorvezető a híreket olvasta.

A műsor szerda este 19.00 órakor látható a Life TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.