Micsoda kép! Soha nem látott, 18 évvel ezelőtti fotó került elő Roger Federerről

fotó Roger Federer katonaság teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják Roger Federer világhírű svájci teniszezőről, hogy 18 évesen egészségügyi okokra hivatkozva sikerült kimaradnia a sorkatonaságból. Nemrég előkerült a teniszcsillagról egy 18 évvel ezelőtti fotó, amely eddig a sportoló érdekében porosodott egy fiókban. 

Andy Müller fotós a napokban bukkant rá egy meglepő felvételre, ami 18 évvel ezelőtt készült. A fotón Roger Federer és Stanislas Wawrinka láthatóak, amint 2003 szeptemberében katonai terepruhába öltözve kipróbálnak egy fegyveres, lézerharc játékot a Sydney-ben lejátszott Ausztrália–Svájc Davis Kupa-meccs előtt.

A fotó jelenleg egy szép emlék a teniszező számára, de ha akkor, amikor készült, megjelent volna a nyilvánosság előtt, nagyon rosszul járt volna, ugyanis Federer egészségügyi problémákha hivatkozva kibújt a katonai kötelező szolgálat alól.

Kissé furán vette ki magát, hogy élsportolóként hátfájásra panaszkodott, nem is akartak neki hinni, a dolog egészen odáig fajult, hogy még az országváltás is szóba került 2003 nyarán.

Végül lecsendesedett az ügy, amit biztosan felkavart volna a Federerről készült, katonai ruhás fotó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.