Schmuck Andor rengeteg pénzt spórol meg fogyásával

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
spórolás fogyás Schmuck Andor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az expolitikus 38 kilótól szabadult meg, de ez nem csupán egészségügyi szempontból vált előnyére. Schmuck Andor elárulta, rengeteg pénzt megtakarít azzal, hogy nem kell annyi gyógyszert szednie.

Schmuck Andor elképesztő átalakuláson ment át, több mint egy éve kezdett komoly életmódváltás, azóta 38 kiló ment le róla.

„Az eddig sem kicsiny önbizalmamat erősíti, az hogy kiderült, meg tudom csinálni. Csodaszerek nélkül is óriási eredményt lehet elérni, ehhez pedig az első lépés, hogy fejben kell eldönteni, változtatni akarunk. A túlsúllyal párhuzamosan különböző egészségi problémákkal kell szembenézni, sajnos nekem meg kellett ismerkednem a cukorbetegséggel és a magas vérnyomással. Sok gyógyszert szedtem rá, majd ahogy fogytak rólam a kilók, lassacskán egyre kevesebb tablettát kellett szednem" – mesélte a Borsnak Tisztelet Társaságának elnöke.

Schmuck Andor még spórolni is tud fogyásával. Fotó: Szabó Gábor - Origo

Schmuck Andor rájött, hogy fogyásának hála a pénztárcája viszont hízik, hiszen sok pénzt spórol meg, így hogy már nem kell annyi gyógyszert szednie.

„Korábban naponta szúrtam magam inzulinnal, ma már csak heti egyszer. Ha a költségvetési vonzatát nézzük, nem mindegy, hogy havonta vásárolok majd' tízezer forintért egy injekciót, vagy hetente terheli a pénztárcámat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.