Molnár Gusztáv színész rendkívül nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt. Odáig jutott, hogy közösségi oldalán kért segítséget.

Egyre súlyosabb a helyzete Molnár Gusztáv színésznek, akinek előadásai is elmaradtak, gyakorlatilag nincsen bevétele, emiatt pedig lassan a napi élelmiszert sem tudja megvásárolni magának. Facebook-oldalán kért segítséget.

"Nos, drága barátaim elérkezett a pillanat, amit én magam se gondoltam volna. Az elmúlt egy évben próbáltam valahogy helytállni a pandémia alatt. Szabadúszó színészként nem volt egy leányálom az elmúlt időszak. Kisebb munkákból valahogy eltengődtem eddig, de most jött el a pillanat, amikor már a napi élelmiszer beszerzése is problémát okoz. Nem panaszkodni szeretnék és sajnáltatni magamat, mert tudom, hogy sokan vannak így a szakmámban és más területeken is. Javaslatokat szeretnék esetleg kérni, dolgoznék. Tudok vezetni, jó erőben vagyok, nem vetem meg a fizikai munkát sem. Ötleteket várok, kereshettek privátban is. Köszönöm előre is" - olvasható Gusztáv bejegyzésében.