Jane Park mindössze 17 éves volt, amikor vásárolt egy lottószelvényt, amivel meg is nyerte az akkor egymillió fontnyi főnyereményt. A nyereményének nagy részét plasztikai beavatkozásokra költötte, viszont a fenékfeltöltését annyira elrontották, hogy majdnem belehalt a műtétbe.

Jane Park élete 8 évvel ezelőtt, 17 éves korában fenekestül felfordult, amikor megnyerte a lottóötöst. Nyereményének nagy részét plasztikai beavatkozásokra költötte, amelyből kis híján egy rémálom lett. Fenékplasztikája ugyanis annyira elrontották, hogy majdnem belehalt a műtétbe.

"Amikor felébredtem a műtét után nagyon rosszul voltam. Fáztam, szinte reszketem, de azt mondták, minden rendben van. Amikor sikerült kikelnem az ágyból, akkor vettem észre, hogy a lábfejektől az a fejem búbjáig mindenem fel van dagadva" - idézte fel a fiatal lány.

Az nem derült ki, hogy pontosan mi volt a probléma, pusztán annyit mondtak neki, hogy rosszul reagált az altatásra. Később vérmérgezéssel diagnosztizálták, amit ha később vesznek észre, akkor annak súlyos következményei lettek volna, akár a Jane halálát is okozhatta volna - írja a Daily Star.

A most 25 éves lány már túltette magát a az embert próbáló időszakon, sőt, hamarosan újra kés alá fekszik.