Az énekesnő a szülése után döbbent rá, hogy a lelkünknek is jót tesz a lomtalanítás, pláne ha azzal másoknak is segíthetünk. Így indította el Pásztor Anna a Léleklomtalanítás projektet.

Pásztor Anna a Life TV Bréking című műsorában mesélt arról, hogy mindkét babája születése után eljött az az állapot, amikor mindent elkezdett tisztítani, ami a lelkének is jót tett.

„Akkor jutott eszembe Benjikével 9 hónaposan, hogy mi lenne, ha nem csak én magamnak adnám meg a lehetőséget, hogy kitisztítsam a lelkem a lomoktól - a konkrét lomoktól, amik otthon vannak - hanem felhívtam a barátnőimet, aztán ez elterjedt, és ebből lett a Léleklomtalanítás" – mesélte Anna, aki busszal elmegy bárkihez, aki szívesen részt venne ebben, és összegyűjtik a szükségtelenné vált holmikat, amit az énekesnő elvisz rászoruló családoknak.

Pásztor Anna szerint a jótékonykodás jót tesz a léleknek.Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Olyan helyek vannak Magyarországon, hogy a gyerekek szandálban vannak decemberben, zokniban, szandálban" – mondta a sztár.
Júniusra terveznek egy nagy gyűjtést, ahová bárki elviheti azt, amitől megválna, de másnak szüksége lehet rá. Anna szerint ettől az ember lelke nagyon meg tud könnyebbülni.

A műsor kedd este 19.00 órakor látható a Life TV-n.