Palvin Barbara rajongók nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi egy nyereményjátékot osztott meg Instagram-oldalán, amely során drága ajándékok kerülnek kisorsolásra. Ám a rajongói nagyon rosszul fogadták a kezdeményezést.

Palvin Barbi hihetetlenül népszerű az Instagramon hazai és nemzetközi körökben is. Ám most több rajongója kiakadt rá. Pedig Barbi csupán annyit tett, hogy meghirdetett egy nyereményjátékot.

A lényeg, hogy be kell követni egy oldalt és az általa követett profilokat, illetve kommentben megjelölni három embert a poszt alatt. Mindezért cserébe drága ajándékok üthetik a szerencsés markát: PlayStation 5, iPhone, MacBook, AirPods, és Louis Vuitton táskák.

Ám ennek cseppet sem örültek a rajongók, sokan azt írták az egész egy olcsó átverésnek tűnik, volt aki szerint Barbi már nem azon a szinte van, hogy ilyenekben részt vegyen. Akadt persze, aki örült a lehetőségnek, de ők voltak kevesebben, a többség nagyon meglepődött a modell posztján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.