Pásztor Anna: "Megmarkolta a mellemet, én pedig kiharaptam egy darabot belőle"

Life TV Bréking Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa és Hajdu Steve ezúttal is aktuális témákat tárgyaltak vendégeikkel a Bréking című adásban.

A vendégek között helyet foglalt Szulák Andrea, Pásztor Anna és Vajtó Lajos is, és az önbíráskodás is szóba került. A téma egy 41 éves magyar nő kapcsán merült fel, aki a kapitányságról kisétálva észrevette, hogy az ellopott autója ott áll a lámpánál, és a tolvajokat szó szerint kipofozta az autóból, majd visszavette a tulajdonát. Pásztor Anna ennek kapcsán kezdett el sztorizgatni.

"Tóth Verucska barátnőmmel elmentem egy yachtos túrára, csodáltam az előadást, bulika volt, és az ügyvéd bojtárok ittak (...) Akkor jelent meg a Gyáva forradalmár című albumunk, aminek a borítóján mezítelen kebellel vagyok, és az egyik bojtár úgy gondolta, hogy a tánc hevében oda jön, és lecsekkolja, hogy ez az én mellem-e. Rányúlt, megmarkolta a mellemet, kifordítottam az ujját, és kiharaptam egy darabkát belőle"

-mesélte az énekesnő.

További részletek ma este a LifeTV műsorán, 19:00-tól a Bréking című műsorban.

Pásztor Anna Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.