Pucér testén szuperhősöket mutogat az anyuka, kisfia miatt varratta ki magát – Fotó

anya Marvel tetoválás szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös anyuka testét szinte mindenhol tetoválások fedik, de nem is akármilyenek! Kisfia kedvéért szuperhősöket varratott magára, így Pókember, Amerika Kapitány és Vasember figurák virítanak rajta.

Juliane Förster először 18 évesen tetováltatott. Majd amikor a kisfia 3 éves lett, és elkezdett olyan szuperhősökért rajongani, mint Pókember, Amerikai kapitány vagy Vasember, az anyuka úgy döntött, ilyen figurákat varrat magára a kedvéért.

Az évek során csak gyűltek a tetoválások, a fia már 15 éves, az anyukának pedig az egész teste ki van varrva Marvel hőseivel.

„Annyi különböző tetoválásom van, hogy gyakorlatilag lehetetlen megszámolni őket, mivel gyakran átfedik egymást és összekapcsolódnak" - mondta Juliane, akinek a jobb fenekén még maradt egy pici szabad hely, de már nem sokáig lesz csupasz ott sem.

A nő rengeteg pénzt költött a testére, azt mondja ennek az árából már vehetett volna magának egy szép autót, de cseppet sem bánta meg. Juliane, összesen 50 ezer fontot adott ki azért, hogy így nézhessen ki – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.