Aki otthonosan mozog a magyar könnyűzenében, biztosan ismeri G.w.M, azaz Varga Márk nevét, aki az elmúlt években az egyik legkeresettebb magyar rapper lett.

Varga Márk még csak 24 éves, de már a magyar rapszakma élvonalában van, pályafutása alig tíz évvel ezelőtt indult. Bár nem volt mindig fenékig tejfel az élete, és nem tagadja azt sem, hogy volt időszak, amikor éhezett, mostanra mindene meg van, amire csak egy ember vágyik: luxusautó, két gyermek, feleség, és karrier. 

„Ötvenmillióért vettem a lányomnak lakást a IX. kerületben. Sokan azzal vádolnak, hogy ez felesleges költekezés, de szerintem én nem szórom a pénzt! Ez befektetés a kislányom érdekében! Jövőre a fiam is kap egy lakást, mert szerintem ez így normális, hogy megalapozom a jövőjüket" – kezdte a Ripostnak G.w.M.

„Annyi koncertem volt az elmúlt 6 évben, amennyi nem sok embernek van. Volt időm ezt a pénzt megkeresni. Előfordult olyan is, hogy egy vacsorapartira hívtak meg, amiért kétmillió forintot kértem és kifizették" – mondta el a fiatal rapsztár, akinek akadt olyan napja is, hogy 12 helyen lépett fel.

G.w.M. családjában volt egy hatalmas törés, a szülei szétmentek, ő pedig úgy döntött, csak a zenére akar koncentrálni, és elköltözött otthonról. 

Akkoriban előfordult, hogy nem volt mit ennem! Nehéz volt, de megérte, mert most itt vagyok (...) Mindenki azt látta, hogy brutálisan épül a karrier, csak sajnos nem volt mellé lőszer! Nulla forintom volt. Arra emlékszem, hogy a kenyértartó mellett volt pár húsz forintos! Már a százasok is elfogytak – emlékezett vissza élete legnehezebb időszakára Márk.