Megtalálhatták a 18 évvel ezelőtt elrabolt lányt - egy TikTokon keringő videóban tűnt fel

Forrás: YouTube/King 5 -
hajléktalan videó elrablás eltűnt Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2003-ban rabolták el azt a kislányt, aki most, 18 évvel később egy videóban bukkanhatott fel. A rendőrség most keresi a TikTok-on nyilatkozó hajléktalan lányt -írja a Bors.

Sofia Juarezt 2003-ban, négy éves korában rabolták el egy utcából. A szemtanúk állítólag látták, hogy a kislány sír az utcán, majd valaki felkapja, és egy autóval elviszi őt. Sofiáról azóta semmit nem lehetett tudni, a napokban azonban felekrült a netre egy videó, amiben egy Sofiára félelmetesen hasonlító lány beszél.

Sofia Juarezt 18 évvel ezelőtt, 4 évesen rabolták el Forrás: YouTube/King 5

A videó Mexikóban készült, és egy hajléktalan lány beszél benne spanyolul. Azt mondja, nem tudja honnan jött, de úgy véli, nagyjából 22 éves lehet. A rövid interjúban a lány arra kéri nagyszüleit, jöjjenek érte.

@akayalla

Así fue como TikTok podría ayudar a resolver un caso de casi 20 años!!! #hazloviral#sofiajuarez#culiacan @ozzbala

♬ sonido original - Aká y Allá

A rendőrség most keresi a videóban nyilatkozó hajléktalan lányt, hogy DNS-mintát vegyenek tőle, és kiderüljön, valóban ő az eltűnt lány, vagy csak hasonlít Sofia Juarezre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.