Egy 72 éves nagymamával jár a 19 éves fiú - Elárulta, milyen a szex!

nagymama párkapcsolat szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan megbotránkoznak, hogy a 19 éves férfinak 53 évvel idősebb a párja, de őket ez cseppet sem zavarja, nagyon is boldogok együtt.

Manapság már elfogadott, ha van egy kicsivel nagyobb korkülönbség a szerelmesek között, ám az 53 év talán mégiscsak kissé soknak számít. A19 éves Gary-t azonban nem zavarja, hogy a párja egy 72 éves hatunokás nagymama.

Azt mondta, amikor először meglátta Almedát, a csodaszép kék szeme fogta meg. A pár hamar egymásba szeretett, és a kapcsolatuk olyannyira komolynak bizonyult, hogy két hét után megtörtént az eljegyzés, majd már össze is házasodtak.

Egy 72 éves nagymamával jár a 19 éves fiú Forrás: Instagram/Gary & Almeda

Nem mindenki nézte azonban jó szemmel a frigyet, a nő fia nem állt szóba édesanyjával az esküvő után. Unokái viszont örülnek, hogy a nagyi boldog, így ők támogatják a kapcsolatukat – írta a Daily Star.

A pár arról is nyíltan beszél, milyen a szexuális életük:
„Almeda csodálatos szerető" – árulta ez Gary.

Kattints IDE, és nézd meg a szerelmespárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.