Szétszedték a rajongói Kulcsár Edinát

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
fogyás mellek támadás Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban: körülbelül 10 kilótól szabadult meg, 71 kiló helyett most 60 körüli testsúlyt mutat a mérlege. A sok dícséret mellett azonban rengeteg támadás éri amiatt, hogy a fogyás következtében kisebbek lettek a mellei, amit a követői szerint plasztikáztatnia kellene. 

A kétgyermekes édesanya azonban nem tűrte szó nélkül a folyamatos bántásokat, Instagram-oldalán mondta el a véleményét.

"Muszáj minimálisan kiírnom magamból a dolgokat. Az elmúlt napokban nem voltam túl aktív, mert egyre nehezebben viselek bizonyos dolgokat" - kezdte Edina.

"Lefogytam! Én ezt magam miatt szerettem volna megugrani, nem pedig azért, hogy másokban rossz érzést keltsek" - utalt arra a sok támadásra, amit kapott a fogyása kapcsán.

"Többször is találkoztam olyan javaslatokkal, hogy menjek és azonnal csináltassak magamnak ciciket.."

- írta az édesanya, akinek esze ágában sincs kés alá feküdni. Annak pedig nagyon örül, hogy férje is úgy szereti őt, ahogy van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.