Várandósan sem lazsál Horváth Éva, visszaült az iskolapadba - ez lesz belőle

Horváth Éva gazda kismama gazdálkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva minden időt kihasználja arra, hogy képezze magát, jelenleg, második gyermekével várandósan elkezdett gazdálkodást tanulni, hamarosan bizonyítvány szerez és Aranykalászos gazda lesz.

Pár évvel ezelőtt költözött vidékre a családjával Horváth Éva, ahol folyton a kertben tevékenykedik, nem áll tőle távol a trágyázás, a gyomlálás sem. Éppen ezért döntött úgy, hogy megszerzi a papírt és Aranykalászos gazda lesz.

"Épp a tételeimet tanulom, nyáron vizsgázom és utána Aranykalászos gazda leszek.

Ez volt az utolsó OKJ-s képzés, nem akartam lemaradni róla. Hogy mit fogok kezdeni vele, még nem tudom, de ahogy évekkel ezelőtt azt sem tudtam elképzelni, hogy vidéken fogok élni, úgy gazdaként is belefoghatok majd valami egészen új dologba" - mesélte a Ripostnak Éva.

A kismama azt is elárulta, mivel gyűlik meg a leginkább a baja.

"A traktorszereléssel meggyűlik a bajom. Mondjuk, jogsinál sem a műszaki vizsga volt a kedvencem. Ez a terület nem az erősségem, így aztán nem tudom, hogy fogok összeszerelni egy traktort, vagy fixálni, ha műszaki problémát kell elhárítani. Persze nem esek kétségbe, csak ez nem az, amit a kisujjamból rázok ki" - mondta a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.