Ezt eszi a 111 éves férfi - Elárulta, szerinte mi a hosszú élet titka

Forrás: Youtube -
csirke hosszú élet titka férfi rekorder csirkeagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 111 éves Dexter Kruger, Ausztrália legöregebb férfija a csirkeagyra esküszik, szerinte ha sokat fogyasztunk belőle, sokáig élhetünk.

Dexter a queenslandi Romában él, idősek otthonában tölti a napjait. Itt készített vele interjút az egyik ausztrál lap munkatársa, aki természetesen arra volt kíváncsi, mi lehet a hosszú élet titka. A férfi megdöbbbentő választ adott: szerinte a csirekagy fogyasztásának köszönető, hogy ilyen szép kort ért meg. Azt mondja, a csirkék agya nagyon finom, apró ínyenc falat.

A 111 éves férfi szerint a csirekagy fogyasztásának köszönető, hogy ilyen szép kort ért meg Forrás: Youtube

Dexter fia azonban úgy vélekedik, hogy az édesapja annak köszönheti hosszú életét, hogy nyugodt, visszahúzódó életmódot folytatott a farmján, marhákat tenyésztett. Pozitív életszemléletének köszönhetően rendkívül jó állapotban van még mindig, a memóriája is kiváló. Kruger életének történetét ki akarják adni, a idős férfi már több mint 300 sztorit írt meg hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.