"Tök jól érzem magam a kisbabámmal, itthon" - Dér Heni nem hagyta annyiban a támadásokat

magyarázkodás támadás anya Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan azt mi is megírtuk, Dér Heni egy étteremben készült fotót osztott meg a minap a követőivel, a nép haragja pedig rögtön rázúdult, ugyanis sokan azt nehezményezték, miért megy étterembe, mikor alig egy hete szült. Az újdonsült anyuka most reagált az őt ért vádakra.

Sokan úgy gondolták, hogy egyáltalán nem elfogadható, hogy elszökik otthonról, néhány napos kisfia mellől, bár a fotóból ítélve cseppet sem vagyunk biztosak abban, hogy a kép Bendegúz születése után készült. Ezt meg is erősítette az énekesnő a közösségi oldalán, aki hozzátette, hogy senkinek nem kíván magyarázkodni.

"És neeeem, a mai fotóm sem mai!!!Imádom hogy ezt is meg kellene magyaráznom, de mai divatos szlenggel élve a kép címe:"Ezt most csak úgy itthagyom!!"

- olvasható az újdonsült anyuka bejegyzésében.

Heni néhány órával ezelőtt Insta-storyban is bejelentkezett, ahol ezt mondta.

"Kedves emberek, mindenki nyugodjon le, letojom én is, hogy kivel mi van. Tök jól érzem magam a kisbabámmal, itthon, az pedig, hogy mikori a fotó, amit kiposztolok, nem gondolom, hogy erről kötelességem beszámolni, egy kaját raktam ki (...) Itthon vagyok, boldogan!"

-mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.