Alaposan megszenvedte a legidősebb gyermek kamaszkorát a Schobert család. A viharos családi időszakról apa és lánya mesélt – kizárólag a hot! magazinnak.

Nem könnyű híres szülő gyermekének lenni, Larának sem volt egyszerű, hiszen amikor világra jött, a szülei, Réka és Norbi szinte úsztak a reflektorfényben.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem befolyásolta az életemet apa szókimondó viselkedése"– kezdte Lara.

"Sokszor úgy éreztem, hogy apámon keresztül ítélnek meg. Meg kellett érteni a kommunikációját. Ő ilyen, nem változik meg; így szeretem, ahogy van. Büszke vagyok rá, arra, amit elért. Elviselhetetlen gyerek voltam" – folytatta a lány.

"Felnőtt fejjel már sajnálom a szüleimet, hogy mindezt át kellett, hogy éljék. Csak óvni akartak, de akkor másképp éreztem. Kicsit husis lány voltam, ezért akkor úgy éreztem, hogy apu „kegyetlenül bánik velem. Volt, hogy kikapta a kezemből a chipseszacskót, piszkált, hogy sportoljak. Akkor még nem értettem, hogy csak az egészségemet védte. Magamtól kellett belátnom a hibáimat. Mára túlléptem ezen a „dackorszakon", és nagyon hálás vagyok neki azért, hogy egészséges életmódra nevelt"

Forrás: Facebook/Norbi Update

A dacos duci kislányból mára gyönyörű, érett tizennyolc éves nő lett, aki egyelőre ugyan a tanulmányaira koncentrál, de szeretné továbbvinni a majdani megörökölt birodalmat. Az édesapja azonban bízik abban, hogy a marketinges ambíciókkal bíró csemetéje nemcsak a cégben, de a magánéletében is sikeres lesz majd, és fiatalon alapít családot.

Elrepült ez a tizennyolc év, és úgy érzem, sok pillanatot elszalasztottam a gyermekkorából. Nem voltam még elég érett az apaságra. Erre csak most jöttem rá. – mosolygott Norbi.