Schobert Lara őszinte vallomása: "Elviselhetetlen gyerek voltam!"

Forrás: Facebook/Norbi Update -
gyerekkor Schobert Lara vallomás elviselhetetlen Schobert Norbert celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan megszenvedte a legidősebb gyermek kamaszkorát a Schobert család. A viharos családi időszakról apa és lánya mesélt – kizárólag a hot! magazinnak.

Nem könnyű híres szülő gyermekének lenni, Larának sem volt egyszerű, hiszen amikor világra jött, a szülei, Réka és Norbi szinte úsztak a reflektorfényben.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem befolyásolta az életemet apa szókimondó viselkedése"– kezdte Lara.

"Sokszor úgy éreztem, hogy apámon keresztül ítélnek meg. Meg kellett érteni a kommunikációját. Ő ilyen, nem változik meg; így szeretem, ahogy van. Büszke vagyok rá, arra, amit elért. Elviselhetetlen gyerek voltam"

– folytatta a lány.

"Felnőtt fejjel már sajnálom a szüleimet, hogy mindezt át kellett, hogy éljék. Csak óvni akartak, de akkor másképp éreztem. Kicsit husis lány voltam, ezért akkor úgy éreztem, hogy apu „kegyetlenül bánik velem.

Volt, hogy kikapta a kezemből a chipseszacskót, piszkált, hogy sportoljak. Akkor még nem értettem, hogy csak az egészségemet védte.

Magamtól kellett belátnom a hibáimat. Mára túlléptem ezen a „dackorszakon", és nagyon hálás vagyok neki azért, hogy egészséges életmódra nevelt"

Forrás: Facebook/Norbi Update

A dacos duci kislányból mára gyönyörű, érett tizennyolc éves nő lett, aki egyelőre ugyan a tanulmányaira koncentrál, de szeretné továbbvinni a majdani megörökölt birodalmat. Az édesapja azonban bízik abban, hogy a marketinges ambíciókkal bíró csemetéje nemcsak a cégben, de a magánéletében is sikeres lesz majd, és fiatalon alapít családot.

Elrepült ez a tizennyolc év, és úgy érzem, sok pillanatot elszalasztottam a gyermekkorából. Nem voltam még elég érett az apaságra. Erre csak most jöttem rá.

– mosolygott Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.