Delhusa Gjon az őt ért tragédiákról vallott, ez segít neki most

TV2 -
unoka család tragédia Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas csapások érték Delhusa Gjont és családját. Az énekes menye tragikus hirtelenséggel elhunyt, éppen amikor megszületett a kislánya.

Iszonyúan nehéz időszak van Delhusa Gjon mögött, az énekes is elkapta a koronavírust, és sokáig az életéért küzdött a kórházban. Szerencsére sikerült felépülnie, ám szörnyű tragédia érte a családot: pont amikor megszületett az unokája Zoé, a fia menye elhunyt. A 25 éves Nórinak elpattant egy ér az agyában, és emellett jóindulatú agydaganata is volt.

Delhusa Gjont és családját borzalmas tragédia érte. TV2

Fia Macó most édesanyjához költözött, aki segít neki a baba ellátásban, de Gjon is igyekszik enyhíteni a terhét, minden nap főz rájuk.
Az énekes a Best Magazinnak mesélt arról is, 25 éves barátnőjükkel hamarosan esküvőt terveznek. Most párja és unokája, illetve a lovaik adnak számára vigaszt.

„A kiscsikót imádjuk, Sziszike folyton nyalogatja a kezemet, harapdálja és cumizgatja a fülem. Ő és Zoé feledteti velem, velünk azt a sok bánatot, fájdalmat, amit az elmúlt hónapokban átéltünk" – mesélte az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.