Saját magával házasodott össze a brit nő: ez volt az oka

boldogság házasság párkapcsolat önszeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves Sophie Tanner 2015-ben egy Brighton-szertartáson házasodott össze saját magával, öt évvel az utolsó komoly kapcsolata után, amely akkor ért véget, amikor kiderült, hogy a barátja megcsalta őt egyik közeli barátnőjével.

Sophie szerint az esküvő egy egyfajta szimbolikus rituálé volt, mely során ki tudta fejezni szeretetét önmaga iránt és ezáltal úgy érzi, hogy javultak a kapcsolatai a barátaival és a családjával. Ennek ellenére nem zárja ki, hogy egyszer egy férfi mellett is megtalálja a boldogságot, de ez jelenleg nem élvez prioritást az életében - írja a Daily Mail.

Sophie 2015-ben döntött úgy, hogy feleségül veszi saját magát egy nagy csalódás után. Esküvője előtt változó hosszúságú kapcsolatai voltak, de mindig is hajlamos volt párjai igényét a sajátja elé helyezni, és gyakran meg is csalták. Sokszor érezte azt, hogy valami baj van vele. Sophie az elmúlt években megtanulta igazán szeretni önmagát és azóta sokkal jobbak az emberi kapcsolatai is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.